Senior Företagsrådgivare till Sjuhärad

Senior Företagsrådgivare till Sjuhärad

Vill du få Sjuhäradsbygden att växa tillsammans med oss? Är du bra på att bygga nya och utveckla långsiktiga kundrelationer? Då har vi jobbet för dig. Nu söker vi Senior Företagsrådgivare till SEB i Sjuhärad

Om jobbet
Du kommer framförallt att arbeta med att skapa nya kontakter och ge råd till våra större företagskunder. Vi förväntar oss att du arbetar proaktivt för att ta in nya kunder och är en bra ambassadör för banken i det lokala näringslivet. Du kommer att bli en viktig spelare på företagsmarkanden i Sjuhärad med utgångspunkt på kontoret i Borås.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss har du förmåga att se kundernas behov, upptäcka affärsmöjligheter och hitta rätt lösningar åt befintliga och nya kunder. Som person är du strukturerad, aktiv och engagerad i ditt arbete och gillar att göra affärer. Eftersom finanssektorn befinner sig i förändring, är ett stort intresse för digitala lösningar och nya mötesplatser viktigt. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning och erfarenhet från liknande arbete. Körkort är ett krav eftersom våra kunder finns på många ställen i Sjuhärad.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med både i den här rollen och på SEB. Då urvalet görs löpande, skicka gärna in din ansökan idag, men senast 28 september. Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Kontorschef Ulf Hansson, på telefon 0703-01 32 75 eller mail ulf.x.hansson@seb.se. eller Företagsmarknadschef Marie-Louise Persson på 0707-39 20 06 eller mail marie-louise.persson@seb.se. SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

#LI-POST
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (9 dagar kvar)