Väktare till Addici Security

Väktare till Addici Security

Addici Security söker nu Väktare till vårt uppdrag i Hällered. Vi letar efter dig som är intresserad av en behovsanställning med möjligheter för rätt person att utvecklas inom företaget. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll- och nattetid. Vi erbjuder dig som Väktare att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet.

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Vi fäster stor vikt vid att:
  • Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
  • Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad
  • Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
  • Du har god kommunikationsförmåga
  • Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
  • Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi
Vidare vill vi att du har:
  • Väktarutbildning
  • Gymnasiekompetens
  • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift
  • God datavana, främst inom Officepaketet
Övrigt:

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet

För mer information är du välkommen att kontakta:

Driftchef Michael Wallin: 073-325 91 87.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din din ansökan snarast, dock senast 29 februari 2020. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.