Butikssäljare Delikatess/Fisk Coop Borås

Butikssäljare Delikatess/Fisk Coop Borås

Är du en glad och positiv person som brinner för mötet med kunden, då kan du vara den vi söker till ett föräldravikariat.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat, en servicekänsla utöver det vanliga samt älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden.

Som person är du social, kreativ och noggrann och kommer gärna med förslag och idéer samt har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, delikatess och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och självklart är du glad och positiv som person.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 35 tim/veckan med varierande arbetstid som kvällar och helger förekommer med tillträde enligt ök. Meriterande om du har erfarenhet från delikatess och fisk.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med Färskvaruchef Johan Svensson tfn: 010-741 14 24.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV, senast den 20 december, Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Ansök via coop.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.