Ekonomiassistent med omgående start i Borås

Ekonomiassistent med omgående start i Borås

Brightby söker nu för vår kunds räkning en ekonomiassistent med omgående start i Borås.Du kommer vara anställd som uthyrd ekonomikonsult hos oss på Brightby. Uppdraget hos vår kund är till och med augusti.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, så du får en varierad och spännande vardag. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken och en stark intern gemenskap.

Dina kommande arbetsuppgifter:
  • Kund- och/eller leverantörsreskontra
  • Behjälplig vid enklare ekonomiadministration
  • Fakturahantering
  • Behjälplig vid månadsbokslut
Meriterande är om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX /Axapta

Vem är du?

Vi söker dig som har någon erfarenhet av arbete inom ekonomi. Vi tror att du är en serviceinriktad person då du som ekonomiassistent har daglig kontakt med kollegor, leverantörer samt interna såväl som externa kunder. Vi tror att du trivs med att arbeta i team, i såväl som självständigt. Du är positiv, social och ansvarsfull. För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Som person ska du ska ha ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa vår samarbetspartner att nå sitt mål. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Start: Omgående

Placering: Borås

Omfattning: heltid ca 6 månader

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Jenny Österberg på e-post jenny.osterberg@brightby.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi inte ha möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.