Ekonomiassistent till familjärt bolag i Borås

Ekonomiassistent till familjärt bolag i Borås

Har du arbetat som ekonomiassistent något år och vill komma till ett familjärt bolag i Borås? För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent som befinner sig i början av sin karriär till ett familjärt bolag med fokus på hållbarhet i Borås. Bakgrunden är att bolaget befinner sig en spännande fas där de nu arbetar aktivt med digitalisering, allt för att skapa en än mer attraktiv ekonomifunktion. Därför söker de nu en ekonomiassistent som vill vara med på deras digitaliseringsresa.

Konsultuppdraget startar snarast möjligt och varar ca 6 månader framåt, med goda möjligheter till förlängning därefter. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Brightby Bemanning, som är en del av Meritmind.

Arbetsuppgifter som ekonomiassistent

I rollen som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med registrering av fakturor. Därtill kan även andra administrativa arbetsuppgifter förekomma. Du kommer att ingå ett väl sammansvetsat ekonomiteam, arbetet sker på plats på kontoret med placering i centrala Borås. Det är en trevlig arbetsmiljö som präglas av öppenhet och tillit.

Vem är du?

Du har 1-2 års erfarenhet som ekonomiassistent och har någon form av ekonomiutbildning. Du är också van att arbeta i affärssystem och i Excel.

För att trivas i rollen söker vi dig som har förmågan att arbeta effektivt och fokuserat. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och motiveras av nära samarbete med dina kollegor.

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helén Nygren helen.nygren@meritmind.se eller Jenny Österberg jenny.osterberg@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, financial assistent
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)