Ekonomiassistent för omgående uppstart sökes för kunds räkning, Borås

Ekonomiassistent för omgående uppstart sökes för kunds räkning, Borås

Vi söker en ekonomiassistent för kunds räkning till Borås. Vår kund har ett stort behov av att få in en konsult omgående och för dig som kan starta upp på heltid redan innan sommaren är detta en spännande möjlighet att få arbeta i en bred ekonomiassistentsfunktion. Du kommer ingå i ett trevligt team och rapportera direkt inunder redovisningschefen. Placeringen för detta uppdrag är i Borås med viss möjlighet till distansarbete efter genomförd upplärning. Välkommen till det transparenta bolaget med en vänlig kultur där goda värderingar och attityder mot varandra svetsar samman gruppen. Vår härliga kund behöver dig som konsult snarast och uppdraget förväntas pågå 6 månader, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som ekonomiassistent kommer du här att ingå i ett team där dina ansvarsområden främst är;
  • Leverantörsreskontran
  • Kund- & Leverantörskontakter
  • Påminnelsehantering
  • Inkassohantering
  • Hantering företagskort
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi ser gärna att du har med dig eftergymnasial utbildning, KY/YH eller liknande. Det är viktigt att du besitter en förståelse för ekonomi och har ett par år i arbetslivet med dig för att enklare kunna komma in i arbetsuppgifterna.

Personliga egenskaper:

Vi söker tillsammans med vår kund, dig som med driv och initiativrikedom, självständigt tar dig an dina arbetsuppgifter och som vill utvecklas tillsammans i teamet och i din yrkesroll. Du tror på dig själv och har en social och väl utvecklad kommunikativ sida.

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga Konsultchef Jenny Österberg på nummer +46739427480 alternativt på jenny.osterberg@meritmind.seIntervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, financial assistant, accounting assistant
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)