Sommarjobb inom konfiguration och lager

Sommarjobb inom konfiguration och lager

Söker du ett sommarjobb där du får arbeta i en varierande roll och utveckla dina kunskaper inom data/IT? Vi söker dig som trivs med att driva ditt arbete och som gärna tar initiativ.

Om företagetFöretaget är verksamma inom IT-branschen och har sedan starten för 25 år sedan tillhandahållit IT-infrastruktur och programvarulösningar. De arbetar med världsledande leverantörer i en internationell miljö och erbjuder bland annat en omfattande produkt- och lösningsexpertis, teknisk support samt finansiella tjänster.

ArbetsuppgifterHär erbjuds du stor variation i arbetet och ingår i ett mindre team fördelat på konfigurationscenter och lagret. I denna roll arbetar du med varierande arbetsuppgifter. I dina uppgifter ingår att konfigurering av PC och server, både hård- och mjukvara med hjälp av instruktioner och kompetenta kollegor. Du stöttar även i sedvanliga uppgifter på lagret där du arbetar med hanteringen av leveranser. Du ges möjlighet att vara en del av ett engagerat team med placering i Borås där du tillsammans med kollegor skapar lösningar för att möta kundernas behov. Detta är ett sommarjobb på två månader med start i slutet av juni/början av juli 2018.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska
  • Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från lager och/eller konfiguration samt truckkörkort
Du som söker den tjänst är kvalitetsmedveten och tycker om att arbeta med stor noggrannhet. Du motiveras av att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och ser till att du har information som krävs för att utföra dina uppgifter. För att trivas i denna roll har du lätt för att ta kontakt med andra och har vilja och förmåga att hjälpa andra människor samt vill vara en del av ett socialt team.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Slutet av juni/början av juli
Plats: Borås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konfiguration, konfugratör, lagerarbetare, lager, PC, data, IT, server, hårdvara, mjukvara, laptop, truck, sommarjobb, sommararbete, uppdrag, heltid, Borås
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag löpande (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.