Revisorassistent till KPMG

Revisorassistent till KPMG

Vill du växa med en stor aktör inom redovisningsbranschen? Arbetar du på en redovisningsbyrå idag och lockas du av att arbeta i tät kunddialog tillsammans med erfarna kollegor? Här erbjuds du en varierande roll på ett spännande företag med stora möjligheter.

Om företagetKPMG hjälper kunder med deras ekonomi samt stöttar under kunds förändringsresa. De agerar som en samarbetspartner och tillhandahåller expertis inom området. På KPMG arbetar idag 1500 medarbetare runt om i Sverige och globalt finns KPMG i 153 länder med över 200 000 anställda. På KPMG i Borås tillhör du en stor koncern samtidigt som du får möjlighet att tillhöra en mindre grupp och arbeta i nära dialog med dina kollegor och kunder. Kunderna i Borås är mindre och medelstora företag.

ArbetsuppgifterI rollen som revisorassistent arbetar du tillsammans med erfarna kollegor för att möta specifika behov hos kunder. Kunderna du arbetar mot är mindre till medelstora bolag i Borås med omnejd samt stora bolag runt om i Sverige. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket kvartal du befinner dig i samt storlek på kund där din huvuduppgift är att granska kunds redovisningar. Du erbjuds en gedigen introduktion med nationella utbildningstillfällen samt ges möjlighet till kunskapsutbyte i det dagliga arbetet. Detta är en roll för dig som vill växa med ett större bolag på ett mindre kontor, där du arbetar i nära kunddialoger.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst 1 års erfarenhet av löpande redovisning och bokslut
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från en redovisningsbyrå eller Shared Service-center i en större koncern
För att trivas i rollen tror vi att du har förmågan och ett intresse av att samarbeta med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter samt lätt för att se syftet med helheten i gruppen. Du sätter upp och håller tidsramar, samtidigt som du har en öppenhet för förändring och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare har du förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker. Du har drivkraften att följa regler och överenskommelser och säkerställer att hålla det som utlovas.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos KPMG.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Borås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisning, redovisningskonsult, konsult, ekonomi, bokslut, månadsbokslut, redovisningskonsult, redovisningsekonom, årsbokslut, bokföring, rapportering, Borås, heltid
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.