Projektingenjör inköp till Wästbygg

Projektingenjör inköp till Wästbygg

Har du arbetslivserfarenhet som projektingenjör inom inköp och vill fortsätta utvecklas i ett företag som präglas av gemenskap och korta beslutsvägar? Vill du dessutom vara en nyckelspelare vars prestation syns och vars idéer välkomnas med öppna armar? Då har vi nästa tjänst för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Wästbygg.

Om företagetWästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag med egna kontor i sju städer i Sverige. Via koncernbolaget Logistic Contractor finns företaget också representerade i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Wästbyggs 310 medarbetare bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar - alltid med stort fokus på hållbarhet.

Wästbyggs organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla. Utgångspunkten i medarbetarnas vardag är den gemensamma värdegrunden att agera klokt, kreativt och med ett stort hjärta. Hos Wästbygg arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar. Utrymmet för egna idéer är generöst och det är korta beslutsvägar.

ArbetsuppgifterSom projektingenjör inköp bidrar du till att skapa förutsättningar för byggprojekt med hög produktivitet och gedigen kvalitet genom att ansvara för de administrativa funktionerna kring anbud och inköp. Du ansvarar självständigt för projektinköp av bland annat material och underentreprenörer.

I tjänsten som projektingenjör inköp är dina huvudsakliga ansvarsuppgifter att säkerställa rätt inköpsprioriteringar och planering. Vidare sammanställer och följer du upp projektens inköpsarbete och ansvara för kontakter, granskning och uppföljning av leverantörer samt UE. Därtill förväntas du även teckna och underhålla avtal samt upprätta förfrågningsunderlag, kravspecifikationer och anbudsutvärderingar vid upphandlingar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har en relevant avslutad eftergymnasial utbildning med en inriktning inom bygg
  • Du har minst ett par års erfarenhet av projektinköp
  • Du har arbetslivserfarenhet av förhandling
  • God datavana
  • Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen ser vi att du är ansvarstagande som person och självständigt driver ditt eget arbete framåt. Vidare arbetar du gärna proaktivt för att ligga ett steg före i planeringen i dina projekt och har en god känsla för vad som behövs prioriteras för att hålla dina projekt i schack. Därtill uppskattar du att arbeta mot många olika kontaktytor och ser god och tydlig kommunikation som ett viktigt verktyg i din roll.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Jönköping eller Borås
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bygg, ingenjör, entreprenad, projektingenjör inköp, inköp, inköpare, heltid, Borås, Jönköping
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!