Projektingenjör / ingenjör till Saferoad

Projektingenjör / ingenjör till Saferoad

Är du utbildad ingenjör och vill bidra till ökad trafiksäkerhet? Brinner du för CAD-modellering och vill ta nästa steg som projektingenjör? Hos Saferoad erbjuds du möjligheten att vara med och utveckla trafiksäkerhetsprodukter som gör Sveriges vägar säkrare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad.

Om företagetSaferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

ArbetsuppgifterSom projektingenjör på Saferoad stöttar du projektledare och säljare med anpassningar utifrån Saferoads befintliga produktsortiment samt med att ta fram dokumentationer. Din främsta arbetsuppgift är att arbeta efter gällande fastställd ritningsstandard och releaseprocess för 2D och 3D i AutoCAD och Inventor där du tillämpar 3D modellering. Vidare arbetar du med att säkerställa att gällande rutiner i ledningssystem efterlevs ner i organisationen.
Du engageras i allt från administrativa uppgifter till större projekt och bidrar till förbättringsarbete, effektivitet och struktur i projekten. Du har även möjligheten att arbeta över områdesgränserna för att vara med och utveckla hur Saferoad Sveriges använder sitt CAD-system om intresse finns.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning som ingenjör, exempelvis maskin- eller byggingenjör, meriterande med utbildning inom hållfastighetsberäkningar
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete som CAD-ingenjör, meriterande med erfarenhet inom industri
  • Erfarenhet av 2D och 3D-system, meriterande med kunskap inom Inventor och AutoCAD
  • God system- och datorvana i Office/Office 365
I rollen trivs du som har förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du vågar i din roll ta för dig internt och har en kommunikativ förmåga. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Vi ser att du som söker tjänsten är intresserad av att bidra till trafiksäkerhet som gör Sveriges vägar säkrare.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Borås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektingenjör, ingenjör, 2D, 3D, AutoCAD, Inventor, administration, CAD-ingenjör, industri, Office, 365, Borås, heltid
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!