Lager- och butiksmedarbetare till AO Sverige AB

Lager- och butiksmedarbetare till AO Sverige AB

Vill du bli en del av en organisation som präglas av högt engagemang och gemenskap? Har du truckkort och ett intresse för att lära dig mer om VA-branschen? Är du därtill en person som uppskattar kundkontakt och brinner för att ge god service? Då kan detta vara något för dig! AO Sverige AB som är kända för sitt stora sortiment inom byggvaror och goda kundservice söker nu en lager- och butiksmedarbetare. Bli del av ett familjärt team och skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos AO Sverige AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetBrødrene A & O Johansen A/S är en av de ledande grossisterna inom byggbranschen. Företaget grundades 1914 och har 5 filialer i Sverige och 51 filialer i Danmark. I Sverige finns företaget i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Borås och Partille. Kärnkompetensen är mark/VA, vattenförsörjning, verktyg och VVS. Totalt har A & O ca 625 medarbetare, varav ca 33 i Sverige. A & O är kända för sitt stora sortiment, sin goda kundservice samt butik och lager i närheten av kund vilket i sin tur medför korta leveranstider. Läs mer på www.aonet.se.

ArbetsuppgifterI rollen som lager- och butiksmedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av allmänt lagerarbete i form av truckkörning, plockning, hantering av inleveranser och ordrar samt utkörning av gods med lätt lastbil. Utöver detta arbetar du även i butiken där du servar kunder, tar emot beställningar per telefon, registrerar ordrar m.m. I rollen har du ett nära samarbete med övriga kollegor på arbetsplatsen; platschef samt en annan lager- och butiksmedarbetare. Ni har alla ett ansvar för att upprätthålla en god ordning i butiken och på lagret.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Truckkort (motviktstruck)
  • B-körkort
  • Svenska flytande i tal och skrift
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta dina kollegor, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Vi tror också att du som person är social, tillmötesgående och uppskattar att skapa god kontakt med kunder. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Avslutningsvis, det som framhäver dig mest är ditt driv, ditt engagemang och ditt intresse för att lära sig nya saker.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Borås
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lager, lagermedarbetare, logistik, butik, transport, lageransvarig, truckkort, warehouse, VA, anläggning, Movex, Borås, Heltid
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!