Administratör till Bravida Borås Ventilation och VS

Administratör till Bravida Borås Ventilation och VS

Bli en del av vårt gäng!

Nu söker vi en serviceinriktad och driven administratör till våra avdelningar Ventilation och VS i Borås. Du kommer att ha en koordinerande roll och ett nära samarbete med kollegor och avdelningschefer. Om du vill ha ett varierande arbete inom både administration och ekonomi, samt utvecklas tillsammans med oss - då har du hittat rätt!

Om jobbet

Som administratör på Bravida driver du ventilation och vs avdelningen inom administration och ekonomi. Du har en koordinerande roll både internt och externt. Vidare har du ett nära samarbete med avdelningschefer, serviceledare och projektledare.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
 • Daglig kontakt med medarbetare, chefer, kunder och leverantörer.
 • Anordna gemensamma aktiviteter.
 • Leverantörs, kundreskontra och löneregistrering.
 • Ekonomisk uppföljning och rapportering.
 • Inköp av kontorsutrustning, arbetskläder mm.
 • Allmänna kontorsgöromål: protokollskrivning, växel, sammanställning statistik, upprätta anställningsavtal mm.
Bravida i Borås har avdelningar inom el, ventilation, vs och säkerhet. Vår ventilationsavdelning består av 20 medarbetare och vs-avdelningen av 10 medarbetare, där vi värdesätter handlingskraft och utveckling.

Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning enligt gällande kollektivavtal med provanställning på 100%.

Vem är du

Vi söker dig som har minst 5-års erfarenhet som administratör med ekonomikunskap och gymnasial ekonomisk utbildning Tjänsten är en nyckelroll på Bravida och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är glad, serviceinriktad, kommunikativ och gillar att ta ansvar.

Du kommer ofta att få agera problemlösare och koordinator i de dagliga utmaningarna som uppstår. På Bravida ställer vi höga krav på kvalitet och noggrannhet.

Meriterande erfarenheter
 • Administrativt arbete inom installationsbranchen
 • Affärssystem Agresso, Lönesystem Agda, Handyman
 • Arbeta digitalt via t ex Teams
 • Sociala medier
 • MS Office paket
 • B-körkort
Vi kommer att erbjuda internutbildningar i våra system, som en del av din introduktion.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 5 mars 2021

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)