Vi söker Arbetsledare / Kundmottagare

Vi söker Arbetsledare / Kundmottagare

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbetsleda mekaniker som i dagsläget är 9 personer och ansvara för att verkstadens arbetsflöden blir optimalt och affärsmässigt utfört. Du genomför analys av vad kunden behöver och vad som kan vara fel samt utför underhållsservice och reparationer. I ditt arbete ingår även viss fakturering, reklamationshantering och uppföljning av garantiåtgärder. Som Arbetsledare/Kundmottagare tänker du kundnöjdhet, merförsäljning och medverkar i och initierar förbättringar. Du kommer att delta i lokalt utvecklingsarbete för verkstaden.

Vem är du/Dina kvalifikationer
Som Arbetsledare/Kundmottagare förutsätter vi att du har någon form av gymnasieutbildning, fordonsteknisk linje eller motsvarande. Du har bred erfarenhet från arbete med tunga fordon och anläggningsmaskiner och har utfört servicearbeten och reparationer. Du har kunskap om hydraulik och kan felsöka för att kunna ställa fordonsdiagnoser. Du har även grundläggande datorkunskaper.

Som person har du en god servicekänsla och kundförståelse. Du har även en god samarbetsförmåga och förmågan att självständigt planera och följa upp verkstadsarbetet. Du har ett stort intresse och engagemang för dina medarbetare avseende arbetsmiljön och en hållbar utveckling.

Anställningen
För rätt person erbjuder vi bra anställningsvillkor och kollektivavtal.
Vi kan erbjuda dig en trevlig gemenskap i ett gott gäng där du blir delaktig. För oss är kundfokus, ansvar och engagemang en självklarhet.

För frågor om tjänsterna, ber vi dig kontakta Henrik Lindström på telefonnummer 033-177475.

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-05-12 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Mer info
Kontaktperson Henrik Lindström
Telefon 033-177475
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Borås Schakt grundades 1964 och har sedan dess vuxit sig som stor aktör på anläggningssidan i Borås. 1985 köptes bolaget av LBC Borås AB. Borås Schakt verkstad har många års erfarenhet av reparationer och service på de flesta typer av fordon. I början var verkstaden mest till för våra egna maskiner men har under åren växt och har nu mest externa kunder. Vi har under åren utvecklats och är nu nio personer med olika specialiteter. www.lbc-boras.se