CAD-konstruktör sökes

CAD-konstruktör sökes

Arbetsuppgifter:

Jobbet innebär att du tar fram konstruktionsritningar på olika träkonstruktioner med hjälp av Cad-program.
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område men annars är god kännedom om träkonstruktion mycket meriterande.

Formell kompetens:
  • Goda kunskaper i ett eller flera av de vanligaste CAD-programmen
  • Det är meriterande med erfarenhet från 3-D ritning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Du är noga med detaljer och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare trivs du med att ta kontakt med människor och är lyhörd. Du uppskattar att arbeta självständigt och känner dig bekväm med att ta egna initiativ.

Din bakgrund:

Vi tror att du har en bygg- eller träteknisk gymnasieutbildning, har arbetat några år inom tillverkningsindustrin och/eller ett brinnande intresse för hantverksyrket. Du bör ha kännedom om trä och dess egenskaper samt ha arbetat i träbearbetningsmaskiner. Du kanske tidigare arbetat inom snickeri och är intresserad av att arbeta med datorer.

Personliga egenskaper:

Vi anser att din personlighet är det allra viktigaste för att lyckas i arbetet. Som person är du positiv, har en stor vilja att lära dig och tycker om att arbeta både självständigt och i lag. Du är noggrann, initiativrik, har en teknisk förståelse och är en problemlösare. Det är en fördel om du tycker om ett skapande arbete.

Anställningsform/omfattning/ort

Visstid/heltid/dagtid/Borås

Information:

Tillsättning snarast, vi intervjuar löpande! Välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en CAD-konstruktör till ett familjeföretag med stor kompetens och lång erfarenhet av specialsnickerier.
Tillverkningen omfattar allt från konstruktionsritning till färdig produkt och de arbetar med alla typer av trä. Företaget specialtillverkar inredning till både kök och badrum efter kundens önskemål. De arbetar även med inredning för butiker och receptioner, mässmontrar, perforerade paneler och har de senaste åren en ny specialitet i brandklassade paneler.

Uppdraget är en hyrrekrytering där anställningen är tänkt att övergå till kund.