Servicetekniker

Servicetekniker

Är du en positiv person som ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia BMW & MINI behöver nu fler engagerade medarbetare! Nu söker vi en servicetekniker till vår anläggning i Borås. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer på BMW-bilar. Genom fackmannamässiga bedömningar och rådgivning hittar du den bästa lösningen för våra kunder. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Din ambition är att uppfylla fastställda mål och uppnå optimal kundtillfredsställelse.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning, minst två års arbetslivserfarenhet inom branschen och B-körkort. Du har goda datorkunskaper och förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett biltekniskt intresse och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. För denna tjänst är effektivitet, samarbetsvilja och god prioriteringsförmåga viktiga egenskaper. Det är också betydelsefullt att du har hög arbetskapacitet och kan arbeta självständigt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid med 6 månaders inledande provanställning i Borås. Vid frågor kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christoffer Celius
Telefon 010-497 87 33
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.