Bilförsäljare

Bilförsäljare

Vill du utvecklas inom försäljning, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Är du energisk, målinriktad och har stort kundfokus? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en säljare till Bilia Group i Borås. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från försäljning och att du är en duktig kommunikatör. För Bilia Group är laganda, engagemang och utveckling väldigt viktiga värderingar och vi vill att du som blivande medarbetare kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer ha hand om hela affären, från första möte med kund till avslutad affär och säljer både nytt och begagnat med extra fokus på demo- och begagnade bilar. Du lägger även ut annonser på nätet och har ordning på våra bilar i hallen. Genom ditt förtroendeingivande och trevliga bemötande skapar du goda och långsiktiga kundrelationer. Du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter att nå individuella, såväl som gemensamma mål.

Kompetenskrav
Vi vill att du ska tidigare erfarenhet av försäljning med goda dokumenterade säljresultat. Gymnasiekompetens och körkort är ett krav. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som säljare hos Bilia Group är det viktigt att du är förtroendeingivande och att du har ett professionellt och trevligt bemötande. Du är resultatorienterad och trivs med att sträva efter uppsatta mål. Bilia Group värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare, med inledande 6 månaders provanställning på heltid i Borås. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår.Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.