Servicecoach

Servicecoach

Har du en förmåga att engagera andra samtidigt som du vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som skadecoach till Bilia BMW/MINI i Borås.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som coach på serviceverkstaden kommer du coacha och leda medarbetare utifrån uppsatta mål. Vidare kan du komma att vara delaktig i medarbetarsamtal, rekryteringar, introduktion av nyanställda och rehabilitering. Du har dagliga möten med personalen där du fokuserar på att skapa en Vi-känsla i gruppen och genom information och återkoppling planerar du dagens verksamhet för att den ska bli så effektiv som möjligt.

I ditt arbete ingår att möta kunder och rådgöra gällande deras behov av service samt slutkontrollera och kvalitetssäkra serviceprocessen. Du planerar in bilarna så att dessa är färdigställda inför leverans till kund.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har tekniska kunskaper inom service, samt vana av att hantera kunder och medarbetare. Tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll är meriterande. Önskvärt har du även erfarenhet i systemen Kobra och Cabas. Körkort B och god datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera medarbetarna i både med- och motgångar.
  • Du värdesätter ett väl fungerande samarbete både internt och externt samt ser betydelsen av att ha en väldigt god sammanhållning och team-känsla.
  • Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras.
Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilia BMW/MINIs anläggning i Borås. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com