Företagssäljare / Corporate Sales BMW/MINI

Företagssäljare / Corporate Sales BMW/MINI

Har du tidigare erfarenhet från försäljning och är en duktig kommunikatör? Då kan det vara dig vi söker som företagssäljare till Bilia BMW/MINI i Borås. Vi söker dig som med stort engagemang delar vår målsättning att vara branschens bästa servicebolag med omsorg om våra kunder och kollegor!

På Bilia ser vi en stor potential att växa i en bransch som står under förändring inom mobilitet och elektrifiering. Vi ser en stor möjlighet att ta större position och öka våra bilvolymer i takt med att våra kunders behov snabbt ändras. Vi söker dig som vill vara med på vår påbörjade framgångsresa.

För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll kommer du aktivt att söka upp och bearbeta företagskunder, där målsättningen är att skapa långsiktiga affärsrelationer och nya företagskunder till Bilia BMW/MINI i Borås. Du ansvarar för hela processen från mötesbokningen och det första mötet med kund till avslutad affär. Till din hjälp och i din verktygslåda har du förutom ett team av andra säljare även Bilias breda produktportfölj.

Som företagssäljare blir du en central och viktig del i att driva försäljningen på orten tillsammans med försäljningschef. Företagsevent och olika aktiviteter är en viktig del framåt för att skapa trafik till vår bilsalong.

Vad vi önskar av dig

Gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet av försäljning med goda dokumenterade säljresultat. Tidigare erfarenhet som företagssäljare och/eller erfarenhet från bilbranschen är meriterande. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tidigare och vet vad det innebär med uppsökande försäljning.

Personliga egenskaper

Du är analytisk och förtroendeingivande med en förmåga att ta fram kundens behov och därefter föreslå rätt lösningar kopplat till kundnyttan. Eftersom du jobbar mot högt uppsatta individuella och gemensamma mål så är struktur och ett eget ansvar helt avgörande för att du ska lyckas i din vardag. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vår anläggning i Borås. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jami Sillanpää
Telefon 0104978701
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com