Biltestare / Rangerare

Biltestare / Rangerare

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som biltestare. Som biltestare hos Bilia BMW/MINI i Borås kommer du arbeta med att testa bilar samt utföra mindre reparationer.

Bilia erbjuder en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Testa begagnade bilar och prissätta reparationsbehov före inköp och inbyte
  • Utföra mindre reparationer på bilar
  • Möta kunder
  • Hålla kontakt med interna och externa verkstäder
  • Hålla testlokalen i ordning
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter i fordonsgruppen
Vad vi önskar av dig
  • Fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå
  • B-körkort
  • Det är fördelaktigt om du har arbetat som fordonstekniker i några år
Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är ett föräldravikariat på heltid med placering på Bilia BMW/MINI i Borås. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jami Sillanpää
Telefon 0104978701
Område Borås
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com