Kontorsassistent till Betongmästarna

Kontorsassistent till Betongmästarna

Har du erfarenhet inom administration och brinner för att leverera god service? Då kan detta vara rollen för dig!

Om vår kund

Betongmästarna är ett företag med bred kompetens i betongbranschen. Vi är specialiserade på betongentreprenader såsom villagrunder, bottenplattor för industri, betongstommar och utför även flytspackling samt mur och puts. Vi på BetongMästarna utför uppdrag till både företag och privatpersoner.

Hos oss får du kvalitet, flexibilitet och unika lösningar. Vi är pålitliga, levererar med yrkeskunskap och ett härligt kundbemötande!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs i en varierad arbetsmiljö där service kombineras med administration/ekonomi till vårt kontor i Viared, Borås. Du kommer att ansvara för planering av förfrågningar, beredning av ekonomiska underlag, samt leverantör och kundreskontra. I rollen ansvarar du även för växeltelefonen och vår mailinkorg och är på så sätt ansiktet utåt mot företagets intressenter. Därtill kommer du att utföra diverse administrativa uppgifter så som hantering av inkommande fakturor, enklare kalkylering och kopiering mm. Du kommer också att få möjligheten att ge input till utvecklingen av våra sociala kanaler och vår webbsida och arbeta med att underhålla dessa.

Du kommer att vara en viktig person på vårt kontor som inte tvekar att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att nå framgång i denna tjänst är det viktigt att du är en fena på kundbemötande samt är effektiv och flexibel. Du är en glad och lösningsorienterad person som trivs med ett stundvis högt arbetstempo. Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har arbetat exempelvis som administratör, ekonomiassistent, back-office eller receptionist. Det är ett plus om du tidigare har arbetat med administration och ritningar inom byggbranschen. Du har talets gåva och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi på Betongmästarna erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler tillsammans med trevliga kollegor. Vi är ett glatt gäng i en rolig bransch som ser fram emot att få en ny kollega som vill vara med på vår resa!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 29 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Victoria Hedenquist på victoria.hedenquist@effektiv.se

Sökord

Kontorsassistent, Administration, Ekonomi, Service
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.