Chaufför till Berendsen, Norrköping och Fristad

Chaufför till Berendsen, Norrköping och Fristad

Serviceminded chaufför

till Norrköping och Fristad

Är du en chaufför som vill leverera service i världsklass och vill arbeta i ett av Sveriges 500 största företag?

Till våra två mattanläggningar i Norrköping och Fristad söker vi en engagerad och serviceminded medarbetare som vill vara en del av vårt serviceteam. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga chaufförer.

Tjänsten
  • Du kommer att serva våra kunder med mattor och mopprodukter genom fasta distributionsturer.
  • Du kommer, som en del av serviceteamet, att aktivt verka för optimal service både ut mot våra kunder och internt.
  • Du kommer dagligen att besöka våra kunder, är med och skapar goda långsiktiga kundrelationer och kan ge försäljningstips till vår säljorganisation.
  • Distriktet är Norrköping och Fristad med omnejd.
  • Arbetstider är måndag till fredag 7-16.
Din profil

För oss är det mycket viktigt att du har en positiv attityd och bra bemötande mot kund. Du är flexibel, stresstålig och inte rädd för att hugga i. Arbetet är till stora delar självständigt så det krävs ett stort eget ansvar för din arbetsdag. Du är också en lagspelare och bidrar till att skapa ett gott team. En del av arbetet är fysiskt krävande så det krävs god allmänfysik.

Krav
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi erbjuder dig

Anställning i ett stabilt och marknadsledande företag med supertrevliga kollegor. Fast lön med möjlighet till provision vid försäljningstips. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Aldebring, Distributions- och servicechef, på tfn 0730-251413.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan.

Vi tillämpar löpande urval så sök idag - du börjar imorgon!

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: chaufför, distribution, service, försäljning
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 6 mars (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!