Junior Sprinkleringenjör till Bengt Dahlgren

Junior Sprinkleringenjör till Bengt Dahlgren

Vill du vara en del av ett företag med fantastisk arbetsmiljö och som satsar på sina anställda? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker för Bengt Dahlgrens räkning dig som vill arbeta som Sprinkleringenjör där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior Sprinkleringenjör hos Bengt Dahlgren ges du frihet att själv forma ditt arbete. Arbetsuppgifterna är varierande och arbetet individanpassat rådande hur pass mycket kundkontakt du vill ha, hur stor del du vill sitta inne på kontoret etc. Arbetsuppgifterna inkluderar exempelvis beräkningar, teknisk dokumentation, projektering i CAD, regelverk, platsmöten ute hos kund med mera.

En kul och varierande tjänst som i samråd med din mentor utformas för att på bästa sätt passa dig och din ambition. I arbetet som Sprinkleringenjör kommer du troligtvis att ingå i flera mindre projekt samtidigt, vilket innebär att du ska kunna ha flera bollar i luften.

Du kommer att tillhöra ett härligt och kompetent team i Borås, där du kommer arbeta tätt med din avdelning och få den hjälp du behöver för att så snart som möjligt lära dig- och komma in i arbetsuppgifterna.

Din profil

För att passa in i tjänsten som junior Sprinkleringenjör hos Bengt Dahlgren behöver du vara driven, fokuserad och har en hög social kompetens. Detta eftersom arbetet oftast innebär att arbeta i projektform, samt kan innebära både interna och externa möten med kund. Detta kräver att du ska kunna ta eget ansvar och vilja ta på dig arbete. Du ska våga ta för dig och framför allt våga misslyckas.

Skallkrav:
  • Teknisk eftergymnasial utbildning inom exempelvis VVS, maskin, väg och vattenen, energi, bygg, ventilation etc. ALT relevant arbetslivserfarenhet
  • God svenska
  • Grundläggande kunskaper inom CAD
Meriterande:
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • Kunskap inom Revit, Tekla, Solibri
  • Körkort B
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Borås
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Bengt Dahlgren och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag som är verksamt inom hela bygg- och förvaltningsprocessen. Då dem har kvalificerad personal inom installation, brand och risk, bygg och fastighet samt energi och miljö så kan dem erbjuda kundnära helhetslösningar genom hela processen.

Företaget grundades 1952 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande oberoende konsulter utan bindningar till vare sig entreprenörer eller tillverkare. Runt om i Sverige men även internationellt finns det cirka 450 medarbetare, varav 150 personer sitter i kontoret i Mölndal.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.