Interiörsäljare Beijer Borås

Interiörsäljare Beijer Borås

Har du en gedigen säljerfarenhet och är på jakt efter din nya utmaning har du dessutom erfarenhet av att sälja interiörprodukter? Drivs du av att ha en aktiv vardag med möjlighet till en samhörighet i ett härligt team? Beijer Borås söker nu en interiörsäljare att komplettera vårt vassa butiksteam med! Ansök i dag och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som interiörsäljare erbjuds du en roll med många bollar i luften och att vara kundens bollplank kring interiöra produkter. Här får du möjligheten att arbeta i butik med fokus på interiörförsäljning på heltid! Dessutom blir du en del av ett starkt, engagerat butiksteam som tillsammans driver Beijer till nya framgångar. I rollen som interiörsäljare fyller du en viktig funktion genom att ständigt vara ett bollplank för våra kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter
  • Försäljning till våra kunder i butik
  • Offert- och orderhantering
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Driva och engagera dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvara och arbeta med varuplock samt upphängning av varor
  • Kassaarbete
Vem söker vi?

Som interiörsäljare ingår du i ett säljteam lett utav en Butikschef. Tillsammans är vårt uppdrag att arbeta relationsinriktat och utveckla den lokala försäljningen mot våra proffsskunder och konsumentkunder. För att lyckas i rollen tror vi på ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Vidare trivs du i ett företag med ett starkt centralt stöd i kombination med ett lokalt självständigt ansvar. Kunskap och erfarenhet inom bygghandelsförsäljning är vital för att lyckas i rollen som interiörsäljare. Vi behöver kunna besvara våra proffskunders frågor.

Krav för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av försäljning av eller kunskap inom byggmaterial
  • Gedigen säljerfarenhet
  • Körkort
Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder. I denna roll rapporterar du till Butikschef och blir en del av ett härligt, passionerat Butiksteam. Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Stefan Svensson, Butikschef Beijer Byggmaterial, stefan.svensson@boras.beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Borås. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 okt 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.