Corporate Sales-ansvarig

Corporate Sales-ansvarig

Bilia BMW & MINI satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en KAM-ansvarig person med ledaregenskaper till vår anläggning i Borås. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från liknande uppdrag í bearbetning av storföretag inom bilbranschen. Vi önskar även att du har bilförsäljningserfarenhet samt att du är en duktig kommunikatör som med stort engagemang delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag! På Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta, därför är det av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som Key Account Manager, dvs som uppsökande företagssäljare och se till att teckna avtal med större företagskunder. Du kommer att vara vår CS kontakt gentemot BMW Sverige och ta hand om delar av vårt samarbete med GA. Du kommer att arbeta med båda varumärkena BMW och MINI. Genom ditt förtroendeingivande och trevliga bemötande skapar du goda och långsiktiga kundrelationer. Du skall även hjälpa till och utbilda säljteamen i företagsbearbetningen och där ni tillsammans strävar efter att nå individuella, såväl som gemensamma mål.

Kompetenskrav
Gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Vi vill att du ska tidigare erfarenhet av KAM-försäljning med goda dokumenterade säljresultat. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Du har ett intresse för försäljning och service där du alltid sätter kunden i fokus. Som KAM hos Bilia BMW & MINI är det viktigt att du är förtroendeingivande, har ett professionellt och trevligt bemötande samt har ett inre driv till att vilja göra affärer. Du är resultatorienterad och trivs med att sträva efter uppsatta mål. Bilia Group värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete där du även har en till viss del ledande roll.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid i Borås. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnlig sökanden!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jami Sillanpää
Telefon 010-497 87 01
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.