Teamleader inom E-commerce för rekrytering till Avarda

Teamleader inom E-commerce för rekrytering till Avarda

Nu söker vi en erfaren Teamleader till Avarda.

Om avarda
Avarda är en del av TF Bank som är börsnoterade på Nasdaq OMX. Avarda har lång erfarenhet av betallösningar och stabila IT-system, för såväl online som fysisk handel. Vi arbetar mot e-handlare i hela Norden och hjälper dem med att öka försäljning, kundlojalitet och intäkter via moderna och flexibla betalningslösningar. Då vi har både e-handlarens affär och slutkonsumentens upplevelse i fokus skapas olika utmaningar att lösa för att kunna bidra med värde till båda kundgrupperna.

Om tf bank
TF Bank är verksam inom två affärsområden, Consumer Lending och E-commerce Solutions. I segmentet Consumer Lending erbjuder TF Bank konsumentkrediter utan säkerheter till kreditvärdiga privatpersoner. Segmentet E-commerce Solutions erbjuder finansieringslösningar till handlare inom e-handel och detaljhandel för hantering av konsumenternas fakturabetalningar och avbetalningsköp.

Om tjänsten
Avarda söker en teamleader som har förmågan att leda andra framåt genom förändringar samt förmågan att effektivisera rutiner. På Avardas operativa avdelning i Borås arbetar ett team på sex personer med kundservice, administration och handlarsupport gentemot Sverige, Norge och Danmark. Som teamleader ansvarar du för ditt team, driver affären och arbetar framåt med innovativa lösningar.

Om dig
För att lyckas i rollen som teamleader bör du vara en van ledare med god kommunikationsförmåga där du kan entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ditt engagemang och driv är synligt för människor kring dig och du vill göra skillnad på riktigt. Du bör vara mål- och resultatinriktad, noggrann samt ett sinne för att hålla upp en effektiv servicegrad. Du är proaktiv, ser förbättringspotential och motiveras av att utveckla processer snarare än att förvalta dem.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar
  • Är duktig på att leda, hantera och engagera människor
  • Stödja, leda och utveckla ditt team i det dagliga arbetet
  • Utveckla och effektivisera arbetssätt och processer
  • Driva förändringsarbete
  • Utreda nya initiativ, produkter och satsningar
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Vi ser gärna att du har en bakgrund från e-handel, kundtjänst eller callcenter verksamhet.

Vill du ha möjligheten att påverka affärsområdet E-Commerce framgångsresa? Är du en ansvarstagande, serviceinriktad person som är redo att axla rollen som Teamleader på TF banks huvudkontor i moderna lokaler i centrala Borås?

Varmt välkommen med din ansökan.

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag 2019-12-12

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare:
Ann-Christin Hansson
ann-christin.hansson@lernia.se

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort
Provanställning/ Heltid / Borås
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.