Platschef till Autoexpertens butik i Borås

Platschef till Autoexpertens butik i Borås

I vår fortsatta satsning i Västsverige jobbar vi hårt från vår butik i Borås för att hela tiden förbättra vår service och varuförsörjning. Vi söker en duktig ledare som vill driva anläggningen framåt, ge vår personal fortsatt utveckling och stärka vår position och närvaro lokalt än mer. Vill du vara med i denna satsning, då är rollen som platschef hos Autoexperten något för dig!OM TJÄNSTEN

Som platschef blir du en viktig kugge för vår butik i Borås. Du har budget- och resultatansvar för verksamheten, samt personalansvar för 6 medarbetare. Från vår butik sker försäljning och distribution främst ut mot bilverkstäder och företagskunder, men till viss del även mot privatkonsumenter. Dina kunskaper om bilar och reservdelar är viktiga för att fullt ut lyckas i rollen som Platschef inom Autoexperten.

Arbetsuppgifter
  • Utveckla verksamheten och personalen med tyngdpunkt på att öka försäljningen
  • Ansvara och medverka i den dagliga driften för att nå uppsatta mål
  • Leda och coacha medarbetarna för att bearbeta och stärka Autoexpertens varumärke på den lokala marknaden
  • Säkerställa personalbehov och kompetens
  • Säkerställa att butiken har rätt utrustning och hjälpmedel
  • Budgetering tillsammans med närmsta chef
Du rapporterar till Operativ Chef Väst.


VEM ÄR DU

Stor vikt kommer att läggas vid ledarskapet och arbetet med att skapa ett "dreamteam" med högt kvalitetstänk och kunden i fokus. Som platschef har du en engagerad, empatisk och prestigelös ledarstil, men som kan "peka med hela handen" när det behövs. Du är kommunikativ och van att fatta beslut. Du är kund- och lönsamhetsorienterad, en entreprenör med vana från kedjekoncept. Vidare ser vi att du är affärsmässig, driven, försäljningsorienterad och målinriktad samtidigt som inga uppgifter är för små för att ta tag i ute på butiksgolvet.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet av personal- och resultatansvar, med dokumenterat goda resultat. Du är van att leda och motivera medarbetare. Stor vikt läggs på din förmåga att som ledare vara tydlig, entusiasmerande samt lösningsorienterad för ditt team och dina kunder. Du har grundläggande kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska i tal och skrift och självklart innehar du B-körkort. I den bästa av världar kommer du troligen från den fria eftermarknadsbranschen eller en närliggande bransch där du jobbat med ledarskap, daglig drift, försäljning och flöden (logistik eller butik).

Ledord för framgångsrika platschefer inom Autoexperten:

Entreprenörskap: Har engagemang, vilja och driv

Kundfokus: Tänker sälj, skapar goda kundrelationer och har "koll på affären"

Ledarskap: Förmåga att leda, följa upp och utveckla sin personal

Ekonomi: Grundläggande kunskap inom ekonomi och förståelse om vad som driver intäkter och kostnader

Bilar: Ett stort bil-kunnande eller intresse är starkt meriterande och en förutsättning för din trovärdighet i rollen

Start: Omgående

Omfattning: Tillsvidare, Heltid

Placering: Borås

Lön: Månadslön plus bonus

KONTAKT/ANSÖKAN
Infinity HR är vår rekryteringspartner och ansvariga för denna urvalsprocess. För mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Anton Fredriksson, Infinity HR på Tel 070-311 51 59.

I ansökan/Personliga brev vill vi att du beskriver din relation till bilar. Läs mer på https://www.autoexperten.se/

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anton Fredriksson
Telefon 0200111333
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja med nära 60 butiker och över 430 verkstäder anslutna. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. I vår webshop kan du beställa tillbehör till bilen och garaget samt reservdelar för släpvagn dygnet runt med uthämtning i butik inom 24h och hemleverans inom 3 vardagar.