Säkerhetstekniker till Assemblin El Borås

Säkerhetstekniker till Assemblin El Borås

Säkerhetstekniker

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin El i Borås söker en tekniker med inriktning säkerhet. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av säkerhetsanläggningar.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har B-körkort. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om RCO M5 Mega, Assa Arx, Bewator Omnis, Siemens SPC eller Galaxy. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2022-10-30.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Jouni Lupala på nummer 010 472 43 09 eller e-post

jouni.lupala@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Jouni Lupala
Telefon 073-719 76 07
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (30 dagar kvar)