Terminalarbetare eftermiddagar/kvällar i Borås

Terminalarbetare eftermiddagar/kvällar i Borås

Om tjänsten

Vi söker nu för våra kunders kunds räkning terminalarbetare till Borås.

Tjänsten som terminalarbetare innebär att du kommer att arbeta med att förflytta, sortera och lasta paket samt lastning och lossning av gods. Truckkort är meriterande men inget krav. Vi söker sig som vill jobba extra under vardagar 15:00-19:30, utöver din huvudsakliga sysselsättning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Arena Personal.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Bor i Borås med omnejd
  • God fysik och uthållighet
  • Ansvarsfull
  • Truckkort A+B är meriterande
  • Kan arbeta eftermiddag/kvällar under vardagar
  • God svenska
Stämmer denna beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan snarast. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdagen.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss