Truckförare och lagermedarbetare till Viared

Truckförare och lagermedarbetare till Viared

Har du tidigare kört truck och vill arbeta med orderplock? VIll du ha ett arbete som går i högt tempo och där du får möjligheten att röra på dig under din arbetsdag? Som truckförare och lagermedarbetare får du detta och verkar det intressant så är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsterna är förlagda i Virared på ett stort lager. I tjänsten kommer det framförallt förekomma plock & pack samt viss truckkörning för er med körkort. Plockningen sker med hjälp av en handdator och plockningen sker både emot slutkunder och företagets återförsäljare runtom i landet. Därmed är det vikgit att ordrarna blir korrekta och levererade i tid vilket ställerkrav på noggrannhet och snabbhet i arbete. Till sist är det viktigt att vara ansvarsfull och visar du framfötterna med egna initiativ kommer du snabbt komma in i arbetet.
  • Orderplock
  • Truckkörning för dig med truckkort
  • Packning
  • Emballering
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att bli anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om dig
Vi söker dig som helst har truckkort och vill arbeta med orderplock inom lager. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och tidigare har jobbat mot deadlines. Som person är du snabblärd och trivs med att jobba i ett högt tempo, samtidigt som du kan behålla noggrannheten. Arbetet är fysikt vilket ger dig möjligheten att röra på dig mycket under din arbetsdag.

Viktigt för tjänsten är:
  • Stresstålig, snabblärd och noggrann
  • Körkort
  • Behärska svenska i tal och skrift
  • Truckkort och lagererfarenhet är meriterande men inget krav
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare och lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader med stora möjligheter till förlänging. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighetatt komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik, via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Truckförare, Lagerpersonal, Orderplock, Viared, Borås, Industri, Plock och pack, Returhantering, Utleverans, Truckkort, Lagermedarbetare, Adecco
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.