Testförare med CE till Volvo Provbana i Hällered

Testförare med CE till Volvo Provbana i Hällered

Om tjänsten

Som testförare kommer du att utföra förbestämda tester och testkörningar av lastbilar för att säkerställa kvalitén på nya lastbilsmodeller av både Volvos egna modeller men även av andra fabrikat. Dina dagar varierar då det både är korta och långa körningar samt att testen är av varierande karraktär. Du rapporterar eventuella problem och övrig data eller resultat som efterfrågas. Exempel kan på tester är exempelvis slitage- och hastighetstest. Testerna utförs antingen på en inhägnad provbana alternativt ute på landsvägar. Det förekommer även expeditioner i tjänsten så som till Europa eller norra delar av Sverige, dessa är frivilliga.

Arbetstider är förlagt på tvåskift. Ena veckan jobbar du måndag-fredag 06:00-15:30, andra veckan måndag-torsdag 14:36- 23:54

I din roll som testförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Testkörningar av lastbilar, långa som korta
  • Test av funktioner och slitagetest av lastbilar
  • Rapportering av eventuella problem eller liknande.
Om dig
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av lastbilsskörning och som har CE-kort med YKB. Relevant utbildning är meriterande och det kan exempelvis vara teknisk, mekanisk eller verkstadsteknisk. Vidare är tjänsten krävande när det kommer till teknik och det gäller att du har ett intresse och sinne för teknik men även för IT.

Vidare ser vi att du som person är analytisk och problemlösande, vilket innebär att du är uppmärksam vid körningar för att upptäcka eventuella fel eller problem. Det kan innebära att du noterar om det uppstår missljud eller liknande. Vidare är det en roll där det är viktigt att du har ett stort intresse för fordon och lastbilar samt är villig att följa med i branschens utveckling. Då det förekommer skriven kommunikation på engelska ska du kunna hantera språket utan problem.

Viktigt för tjänsten är:
  • Minst 3 års körerfarenhet av tunga fordon och stort intresse för teknik
  • CE och gilltigt YKB
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Tjänsten är ett konsultuppdorag med start i december 2019 och är tänkt att löpa minst ett år.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik via 0736847762 / isak.ahlvik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Testförare, Lastbil, CE, Lastbilschaufför, Lastbilsmekaniker, YKB, Göteborg, Fordon, Adecco, Ahlvik, Borås, Volvo, provbana, hällered
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.