Testförare med CE till Provbana i Hällered

Testförare med CE till Provbana i Hällered

Om tjänsten
Som testförare kommer du att arbeta i team och individuellt med att utföra olika tester på nya lastbilar. Uppdraget innebär till stor utsträckning att provköra kundens lastbilar för att säkerställa kvalitén på nya modeller. Dina dagar kan komma att variera till att köra på provbana och/eller köra på landsvägar. Du kommer att rapportera eventuella problem och data samt tillhandahålla resultat som efterfrågas av kund, exempelvis slitage- och hastighetstest. Det förekommer även expeditioner i tjänsten inom Europa eller norra Sverige.

I din roll som testförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Testkörningar av lastbilar, långa som korta.
  • Test av funktioner och slitagetest av lastbilar.
  • Rapportering av eventuella problem eller liknande.
Arbetstiderna är tvåskift, måndag-fredag 06:00-15:30 och måndag-torsdag 14:36- 23:54. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och löpande framöver.

Om dig
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av lastbilsskörning och som har CE-kort med YKB. Tjänsten är krävande när det kommer till teknik och det krävs ett intresse och sinne för teknik, men även för IT. Relevant utbildning som är mekanisk eller verkstadsteknisk är meriterande.

Vi ser att du som person är analytisk och drivs av problemlösning. Du är uppmärksam och duktig på att upptäcka fel eller problem, tex missljud eller liknande. Du har ett stort intresse för fordon och lastbilar och följer branschens utveckling.

Viktigt för tjänsten är:
  • Minst 3 års körerfarenhet av tunga fordon och stort intresse för teknik.
  • CE och giltigt YKB.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig via mail Anneli Nincevic, anneli.nincevic@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via telefon: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Testförare, Lastbil, CE, Lastbilschaufför, Lastbilsmekaniker, YKB, Göteborg, Fordon, Adecco, Ahlvik, Borås, Volvo, provbana, Hällered
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.