Testförare med CE till Volvo Provbana i Hällered

Testförare med CE till Volvo Provbana i Hällered

Har du ett stort intresse för lastbilar och brinner för den tekniska utvecklingen inom branschen? Har du en förmåga att identifiera problem och har en förståelse för både motorer och teknik? Då är tjänsten som testförare hos Volvo i Hällered något för dig!

Om tjänsten
Som testförare kommer du att utföra förbestämda tester och testkörningar av lastbilar för att säkerställa kvalitén på nya lastbilsmodeller av både Volvos egna modeller men även av andra fabrikat. Dina dagar varierar då det både är korta och långa körningar samt att testen är av varierande karraktär. Du rapporterar eventuella problem och övrig data eller resultat som efterfrågas. Exempel kan på tester är exempelvis slitage- och hastighetstest. Testerna utförs antingen på en inhägnad provbana alternativt ute på landsvägar. Det förekommer även expeditioner i tjänsten så som till Europa eller norra delar av Sverige, dessa är frivilliga.

Arbetstider är förlagt på tvåskift. Ena veckan jobbar du måndag-fredag 06:00-15:30, andra veckan måndag-torsdag 14:36- 23:54

I din roll som testförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Testkörningar av lastbilar, långa som korta
  • Test av funktioner och slitagetest av lastbilar
  • Rapportering av eventuella problem eller liknande.
Om dig
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av lastbilsskörning och som har CE-kort med YKB. Relevant utbildning är meriterande och det kan exempelvis vara teknisk, mekanisk eller verkstadsteknisk. Vidare är tjänsten krävande när det kommer till teknik och det gäller att du har ett intresse och sinne för teknik men även för IT.

Vidare ser vi att du som person är analytisk och problemlösande, vilket innebär att du är uppmärksam vid körningar för att upptäcka eventuella fel eller problem. Det kan innebära att du noterar om det uppstår missljud eller liknande. Vidare är det en roll där det är viktigt att du har ett stort intresse för fordon och lastbilar samt är villig att följa med i branschens utveckling. Då det förekommer skriven kommunikation på engelska ska du kunna hantera språket utan problem.

Viktigt för tjänsten är:
  • Minst 3 års körerfarenhet av tunga fordon och stort intresse för teknik
  • CE och gilltigt YKB
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning och har start i maj. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som testförare är ett konsultuppdrag med start under våren 2019. Till att börja med är uppdraget året ut månader men är tänkt att löpa på som projekt under ca 1 år. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas under våren 2019 rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik via 0736847762 / isak.ahlvik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Testförare, Lastbil, CE, Lastbilschaufför, Lastbilsmekaniker, YKB, Göteborg, Fordon, Adecco, Ahlvik, Borås, Volvo, provbana, hällered
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.