Tekniker R & D till NMC i Kinnahult

Tekniker R & D till NMC i Kinnahult

Vad kommer du att fokusera på?
Som Tekniker hos NMC Cellfoam AB blir du en del av teamet som projektdriver processer tillsammans med försäljningsteamet och tillverkningen i Kinnahult/Malmö. Din arbetsdag består av kostnadskalkyering, produktberedning, ta fram prototyper och utfallsprover, söka nya processmetoder och koncept samt vara delaktig i APQP projekt. NMC arbetar främst med kundunika lösningar och är störst i Norden gällande konvertering.

Du kommer att vara baserad på företagets lokaler i Kinnahult, där både kontor och produktion ligger. Din närmsta chef finns på samma kontor och medlemmar i ditt team finns både i Kinnahult och i Malmö. Du arbetar helgfria vardagar med möjlighet till flexibilitet.

I din roll som Tekniker hos R&D kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Projektdrivning
  • Kostnadskalkylering
  • Produktberedning
Vem kan bli Tekniker R&D hos NMC?
Här trivs du som är duktig på siffror och har en god förmåga att analysera resultat. Då NMC arbetar med smarta och kostnadseffektiva lösningar bör detta vara något som driver dig och ditt arbete framåt. För att matcha teamets behov är det viktigt att du har en teoretisk grund att stå på. Vi ser därför att du som söker har en ingenjörsbakgrund och vill ta nästa kliv i din karriär. Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och samarbetsvillig.

Krav för att söka tjänsten är:
  • Att du har en ingenjörsexamen
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana och kunskaper i Officepaketet, samt vana av arbete i affärssystem
Om du dessutom har hunnit arbeta i SAP tidigare är det en konkurrensfördel.

Lite kort information om NMC
"We will succeed together" är företagets värdering och något som det arbetas efter. NMC Cellfoam designar, tillverkar och levererar kundanpassade lösningar för många typer av isolering (ljud, värme, vibrationer), dämpning, tätning och personlig skyddsutrustning och produktskydd. Företaget är ledande vidareförädlare i Norden av cellplaster, gummi och isoleringsmaterial med fabriker i Kinnahult och Malmö.
NMC-koncernen är ett ledande internationellt och tillväxtorienterat företag inom plastbranschen. Våra lösningar och produkter ger komfort och skydd - för ett bättre liv. NMC grundades 1950. Vi har 1 650 medarbetare och 25 verksamhetsställen världen över. Vi tar kontinuerligt fram nya innovativa, pålitliga och högklassiga produkter som vi stöder med våra kvalitetstjänster.

Om anställning och ansökan
Tjänsten är ett föräldravikariat på 12 månader, men med goda förutsättningar till en tillsvidareanställning. Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Sök genom att skicka in CV och personligt brev.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli på 0736 84 77 73.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.