Teamleader inom lager till Adecco

Teamleader inom lager till Adecco

Har du erfarenhet av att leda arbetslag samt har arbetat inom logistikbranschen ett antal år? Vill du ha en viktig roll där du både arbetar administrativt men även operativt inom lagerverksamheten? Då ska du söka tjänsten som teamleader till Adecco!

Om tjänsten
Inför 2019 ser vi ett behov av teamleaders på flera av våra kunder inom framförallt logistik- och textilbranschen. Som teamleader kommer du ha ansvar både mot ditt team på lagret men även ha kontakter utåt mot kunder. Arbetet kan skifta mellan mer administrativa och personalrelaterade arbetsuppgifter så som lön, medarbetarsamtal samt måluppföljningar mm. Men du kommer även vara delaktig i att utveckla produktionen och logistiken på företaget. Det kan även förekomma lageruppgifter så som truck, plock och pack, emballering samt ansvar för den dagliga driften av lagret.

I din roll som teamleader kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvar för ditt arbetslag och dagliga driften
  • Administration runt om kring personal och kunder
  • Uppföljning av mål och statistik
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet av logistikbranschen och som har arbetat i en liknande roll tidigare. Du bör ha erfarenhet av lagerarbete och det är meriterande om du har truckkort. Vidare ser vi att du är duktig på affärssystem och har god systemvana samt har vana av kundkontakt. Meriterande är även om du har erfarenhet av 3pl eller inom tryck/textilindustrin.

Vidare ser vi att du som person är en ledare, som har en förmåga att motivera och peppa medarbetarna för att nå uppsatta mål. Du bör ha en god förmåga att identifiera problem och att lösa dem samt att du brinner för att nå mål och resultat. Vidare ser vi att du har ett stort kundfokus och sätter kundens behov i första rummet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Lager- och logistikvana
  • Ledarskapsegenskaper
  • Kundfokuserad
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som teamleader är ett konsultuppdrag med start i januari 2019. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos aktuell kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas under januari 2019 och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak.ahlvik@adecco.se / 0736847762

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teamleader, produktionsledare, industri, tryck, lager, ledare, chef, adecco borås
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.