Servicetekniker till Viared

Servicetekniker till Viared

Är du en person som har intresse för teknik och elektronik? Är du händig och trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter som ställer krav på noggrannhet? Då kan tjänsten som service tekniker vara något för dig. Just nu söker vi dig som vill jobba med service & felsökning hos vår kund i Viared.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om tjänsten
I din roll som servicetekniker kommer du att arbeta på ett stort lager i Viared. Din arbetsdag kan innefatta varierande arbetsuppgifter men mestadels kommer du arbeta med reparationer av hemelektronik. Du kommer att felsöka, testa och sedan reparera diverse produkter som behövs kontrolleras eller lagas. Det kan förekomma lödning och meckande i tjänsten. Du kommer tillhöra serviceteamet där du även kommer ta emot kunderna som har pågående serviceärenden.
  • Felsökning
  • Reparation av hemelektronik
  • Serviceinstallation
  • Delvis kundkontakt
Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för teknik och service, som gärna har erfarenhet av att ha arbetat med elektronik eller likande arbetsuppgifter tidigare. Som person ska du ha lätt för att ta till dig både muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner, samtidigt som du är snabblärd och kan utföra ett noggrannt arbete. Att arbeta systematiskt är en nyckel för att framgångsrikt lyckas i rollen som servicetekniker.

Viktigt för tjänsten är:
  • Förståelse för elektronik och teknik
  • Snabblärd
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader, men möjlighet till förlängning finns. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har startar omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighetatt komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik via 0736847762

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Lager, Truckförare, Lagerpersonal, Elektronikreparatör, Viared, Borås, Industri, Adecco, teknik
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.