Rekryteringskonsult till Adecco Trollhättan/Borås

Rekryteringskonsult till Adecco Trollhättan/Borås

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och försäljning och söker en ny utmaning på ett företag med ett etablerat varumärke? Vill du arbeta på ett företag med fokus på hög livskvalitet, glädje, värdskap och laganda? Just nu söker vi en affärsdriven Rekryteringskonsult till Adecco Trollhättan/Borås!

Om tjänsten

Genom både egen försäljning och med ett starkt stöd av kontorets säljresurser ska du som Rekryteringskonsult, numera kallat Talent Agent hos oss globalt, initiera och självständigt genomföra direktrekryteringar till våra kunder. Vi arbetar efter en väldefinierad metod och process, men det är inte det som gör oss unika, utan på vilket sätt vi integrerar personbedömning med försäljning, affärsmässiga dialoger och ett lagarbete utöver det vanliga. Du kommer också att arbeta med prospektering, delta i olika nätverk för att proaktivt säkerställa kandidattillgång, upprätta offerter och avtal och bidra till kontorets gemensamma mål.

I rollen som Talent Agent får du möjlighet att arbeta dagligen med ditt intresse för organisationer och människor. Du ansvarar för din egen budgetuppfyllnad och att självständigt skapa, driva och avsluta affären med kund och kandidat i fokus. Dina rekryteringsuppdrag är permanenta tillsättningar av medarbetare, specialister och chefer till våra kunder. Vi har ett nära samarbete med såväl stora som små företag, organisationer och myndigheter och vår kompetens bidrar vi till att göra våra kunder lite bättre.

Om dig

Här trivs du som har en positiv och glädjespridande personlighet och som med en stark egen drivkraft stimuleras av att nå uppsatta mål. Vi ser det som självklart att du kombinerar ett resultatfokus med omtanke om dina kollegor, eftersom vi tror att dessa egenskaper verkligen skapar en professionell, trevlig och framåtsträvande arbetsmiljö. Du kommer att tillhöra ett team som finns på två kontor i Trollhättan och Borås. Vi har ett starkt samarbete och vi delar med oss av vår kompetens inom försäljning och rekrytering.

Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering och är van att arbeta i en försäljningsorienterad verksamhet. Har du arbetat med kompetensbaserad rekrytering och dessutom är certifierad testanvändare så ser vi det som ett stort plus, det är dock inget krav. Då rollen ställer krav på din muntliga och skriftliga förmåga så är det självklart för oss att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 31 kontor spridda över landet.

Anställningen

Tjänsten som Talent Agent är en intern tjänst där du antingen är placerad och utgår ifrån vårt kontor i Trollhättan eller i Borås. Då du kommer att arbeta mot kunder inom båda orterna så är det viktigt att du kan resa mellan dessa kontor, minst 1 gång per vecka. Det geografiska område som våra kontor Trollhättan/Borås arbetar mot är Sjuhärad, Bohuslän, Dalsland och Älvsborg. Din anställning får du i Adecco HR med en provanställning på sex månader. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har förmånliga, trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev

Vi behandlar ansökningar löpande där du kan komma att få genomföra videointervju/telefonintervju, tester och personlig intervju. Tjänsten har start enligt överenskommelse med vald slutkandidat.

Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via e-post (med hänsyn till GDPR).

Frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kan besvaras via mail, e-post: rekrytering@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.