Livsmedelsoperatör till tobaksindustrin

Livsmedelsoperatör till tobaksindustrin

Om tjänsten
Som livsmedelsoperatör kommer du att arbeta i produktionen i en fabrik i Hökerum som producerar smaksatt snus. Fabriken är ny och fräsch med moderna maskiner och du som livsmedelsoperatör kommer att se till att tillverkningsprocessen fortgår och se till att produkterna når de kvalitetsmål som finns. Du kommer vara en del av hela processen, allt från beredning, ställa/köra maskiner och till sist paketering och kvalitetskontroll. Arbetet är förlagt på tvåskift men kan komma ändras framöver.

I din roll som livsmedelsoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Beredning och övervakning av tillverkningen
  • Ställa maskiner
  • Paketering och kvalitetssäkring
Tjänsten som livsmedelsoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående som till en början löper till januari 2020, med chans till övertag eller förlängning för rätt person.

Om dig
Vi söker dig som helst har erfarenhet av industri sedan tidigare. Har du god vana av att arbeta med hygien är detta meriterande lika så om du har arbetat med livsmedel. Som person bör du vara driven och snabblärd samt vara intresserad av att utvecklas i din roll som operatör. I tjänsten förekommer det en del datorhantering. Har du ett stort mekaniskt intresse är även detta intressant. Du har inga problem med att arbeta i ovanliga lukter (i fabriken kan det lukta mint, blåbär, mellon mm.)

Kreditupplysning och registerutdrag kommer att göras inför denna tjänst i och med krav från företagets säkerhetsavdelning.

Viktigt för tjänsten är:
  • Relevant erfarenhet alternativt rätt driv
  • God datorvana och körkort B (Går inga lämpliga bussar)
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak.ahlvik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, livsmedel, livsmedelsoperatör, snus, tobak, industri, produktion, Hökerum, Ulricehamn, Borås, Adecco
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.