Lagermedarbetare till Adecco

Lagermedarbetare till Adecco

Har du tidigare arbetat inom lager eller vill du få en fot in i logistikbranschen? VIll du ha ett arbete där du får röra på dig och uppleva en star teamkänsla? Då ska du söka tjäsnten som lagermedarbetare

Om tjänsten
Till början av 2019 ser vi ett behov av lagermedarbetare hos ett antal av våra kunder. Annonsen avser därmed ett kommande behov. Som lagermearbetare kan du ha olika arbetsuppgifter men framförallt plock och pack samt truckkörning för dig som har truckkort. Vidare kan det förekomma andra arbetsuppgifter så som lossning, lastning och allmän lagervård. De flesta av våra kunder finns placerade på Viared och det är framförallt dit vi söker personal, men vi har kunder i hela Sjuhärad. Har du tidigare arbetat inom industri så som textil, tryck eller som operatör kan det tillkomma ytterligare arbetsuppgifter.
  • Orderplock
  • Truckkörning för dig med truckkort
  • Packning
  • Emballering
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att bli anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om dig
Vi söker helst dig som helst har arbetat inom lager tidigare och som helst har truckkort. Som person är du snabblärd och trivs med att jobba i ett högt tempo, samtidigt som du kan behålla noggrannheten. Arbetet är fysikt vilket ger dig möjligheten att röra på dig mycket under din arbetsdag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och tidigare har jobbat mot deadlines. Då du blir anställd som konsult är körkort ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Stresstålig, snabblärd och noggrann
  • Körkort
  • Behärska svenska i tal och skrift
  • Truckkort och lagererfarenhet är meriterande men inget krav
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som lagermedarbetare är för kommande behov med tillsättning under januari/februari 2019. Till att börja med är uppdraget på 6 månader med stora möjligheter till förlänging. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start under tidig vår 2019. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighetatt komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik, via isak.ahlvik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Truckförare, Lagerpersonal, Orderplock, Viared, Borås, Industri, Plock och pack, Returhantering, Utleverans, Truckkort, Lagermedarbetare, Adecco
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.