Finsktalig kundservicemedarbetare till Adecco

Finsktalig kundservicemedarbetare till Adecco

Tycker du om att hjälpa människor och motiveras du av att hitta lösningar på problem? Talar du finska och vill ha ett arbete där du får goda utvecklignsmöjligheter och en betald utbildning? Då ska du söka tjänsten som finsktalig kundservicemedarbetare till Adecco i Borås!

Om tjänsten
Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta ute hos en av våra kunder som är verksamma inom mode- och textilbranschen. Du kommer hantera företagets finska kunder på telefon i första hand men om du hanterar finska i skrift tillkommer även mail. Du kommer med andra ord vara företagets ansikte utåt och du kommer arbeta i fräscha nyrenoverade lokaler tillsammans med kollegor som arbetar mot den finska, norksa och svenska marknanden. Som kundservicemedarbetare kommer du ständigt få feedback och möjligheten till att utvecklas.

I din roll som kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot kunder och behandla deras frågor/problem
  • Svara på mail och chatt
  • Löpande administration
Om dig
Vi söker dig som kan finska i tal och tycker om att arbeta med serviceyrken. Helst ser vi att du har arbetat med serviceyrken tidigare vilket kan vara t.ex. butik, restaurang, äldrevård eller liknande men det är inget krav. Vidare ser vi att du är nyfiken och en person som blir taggad av att lösa problem. Som kundservicemedarbetare är det även viktigt att du kan hantera alla typer av kunder och försöker ge alla så god service som möjligt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Serviceminded
  • God kommunikativ förmåga
  • finska i tal
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning och avser ett kommande behov. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag och har start enligt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik via 0736847762 eller isak.ahlvik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstmedarbetare, kundservice, Borås, Adecco, Norska, Finska,
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 feb (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.