Extrajobb som finsktalande kundtjänstmedarbetare

Extrajobb som finsktalande kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta minst 15 timmar i veckan med företagets finska kunder. Företaget är ett globalt företag inom mode och heminredning och du kommer att arbeta i företagets moderna lokaler. Arbetet innefattar att svara på frågor gällande exempelvis returer, reklamationer mm. Via telefon och mail. Ett perfekt extrajobb att kombinera t.ex. med studier eller för dig som vill ha en fot in i mode- och textilbranschen.

I din roll som kundtjänstmmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service via telefon och mail
  • Administration och kundkontakt
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på minst 15/h i veckan. Flexibelt startdatum.

Om dig
Vi söker dig som hanterar finska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Du bör ha god datorvana. Vi söker dig som är driven, social och nyfiken som brinner för att leverera en service i världsklass. Har du arbetat med service tidigare är detta meriterande lika så om du har erfarenhet av branschen alternativt är utbildad eller håller på och utbildar dig inom inom textil/mode.

Viktigt för tjänsten är:
  • Finska och engelska
  • Driven och social
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Isak Ahlvik via 0736847762

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundservice, kundtjänst, finland, finska.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.