Extrajobb inom lager

Extrajobb inom lager

Är du student, deltidsanställd eller driver eget och letar efter en extra inkomstkälla? VIll du ha ett arbete där du får möjligheten att arbeta med kroppen och där du själv kan planera upp dina veckodagar? Då ska du söka extrajobb inom lager i Borås!

Om tjänsten
Som extraarbetare kommer du att ingå i en pool med studenter och deltidsarbetare hos någon av våra kunder runt Borås och arbeta minst två dagar i veckan. Arbetsuppgifterna kan variera men i huvudsak består arbetet av plock och pack samt sedvanligt lagerabrete. För dig med truckkort kommer det förekomma truckkörning. Många av företagen är verksamma inom E-handel och därav finns det som mest att göra under måndag-onsdagar. Du bokar upp dig smidigt via en app de dagar som du vill jobba vilket gör det enklet att kombinera med exempelvis annan sysselsättning. Våra kunder har pass på dagtid, vanligtvis mellan 7-17.

I din roll som extraarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Plock och pack
  • Truckkörning
  • Sedvanliga lageruppgifter så som emballering och lagervård.
Annonsen avser ett kommande behov.

Om dig
Vi söker dig som antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du ska kunna jobba två dagar i veckan. Helst ser vi att du har arbetat inom lager tidigare men det är inget krav. Har du truckkörkort är detta ett stort plus. För att kunna ta till sig instuktioner och möten bör du kunna hantera svenska utan större hinder.

Vidare ser vi att du som person är frammåt och driven som vill visa framfötterna. Viktigt är att du är noggrann i det du gör och kan hantera situationer med hög arbetsbelastning. Ibland kan det komma pass med kort varsel vilket innebär att en flexibilitet när det kommer till tillgängligheten är en fördel.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och kan jobba två dagar i veckan
  • Noggrann och driven
  • Svenska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som extraarbetare är ett konsultuppdrag med start under vintern 2018

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik via 08 - 100 500 eller isak.ahlvik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Extrajobb, student, lager, logistik, plock och pack, deltid, Borås, Adecco, Viared
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.