Extrajobb inom lager- och industribranschen

Extrajobb inom lager- och industribranschen

Vi utökar nu antalet extraarbetare till en av våra största kunder på Viared. Studerar du, driver eget eller har annat jobb men vill ha ett ytterligare arbete, samt gillar att arbeta i ett jobb där du får röra på dig? då ska du söka extrajobb inom lager och logistikbranschen.

Om tjänsten
Som extraarbetare inom lager och logistik kommer du arbeta ute hos ett kundföretag på Viared med framförallt orderplock samt orderpackning och truckkörning vid behov. I tjänsten får du möjligheten att röra på dig mycket och du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från både Adecco samt kundföretaget. Vidare kan det dyka upp andra arbetsuppgifter så som containerlossning eller andra lagersysslor.

I din roll som extraarbetare inom lager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Plock & pack
  • Lagervård
  • Truckkörning för dig med truckkort
  • Övriga lagersysslor
Om dig
Vi söker dig studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och har möjlighet att jobba minst 2 dagar i veckan och allra helst måndagar och tisdagar. Du som föredrar att arbeta i en fartfylld miljö där det ställs krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet kommer att trivas i denna tjänsten. . Arbetet är fysiskt vilket innebär att du får goda möjligheter till att använda kroppen och röra på dig.

Vidare är det viktigt att kunna hålla tider och kunna ta egna iniativ i arbetet om så behövs. Arbetet kan snabbt slå om från lugnt till högt tempo vilket innebär att det stundals är hög arbetsbelastning vilket ställer krav på din stresstålighet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Noggrann, Stresstålig och kvalitetsmedveten
  • Körkort B
  • Behärska svenska i tal och skrift
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning, och kunnajobba två dagar i veckan.
Har du truckkort är det starkt meriterande likväl erfarenhet av liknande arbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som extraarbetare inom lager är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en gruppintervju alternativ personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extraarbete inom lager, lager, industri, viared, student, studentjobb, studentarbete, plock och pack, truck
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.