Extrajobb inom Lager och Logistik

Extrajobb inom Lager och Logistik

Studerar eller arbetar du på minst 50%? Är du initiativtagande och flexibel och vill dryga ut studiekassan? Vi söker dig som vill jobba extra vid behov hos Adeccos kunder runtom Borås. Om du vill ha ett fartfyllt jobb med varierande arbetsuppgifter så kan du vara perfekt för denna tjänst!

Om tjänsten

Som student hos oss på Adecco kommer du få möjlighet att arbeta hos flera kunder där du har chansen att utvecklas och få prova på flertalet arbetsuppgifter inom lager och truckkörning. Du kommer att ingå i vår studentpool hos våra kunder inom lager och truckkörningruntom Borås. Du kommer att vara schemalagd efter din tillgänglighet och studiesituation men du måste vara beredd på att hoppa in med kort varsel då kundernas behov kan uppstå omgående. Arbetspassen kommer att vara förlagda främst måndag till fredag, helgjobb kan förekomma.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Plock och Pack
Tjänsten som lagerarbetare är ett kommande konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.
Då detta inte är en heltidstjänst utan ett extraarbete vid behov krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat arbete.

Om dig

Detta är ett relativt fysiskt arbete med högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbete. Du bör vara flexibel för att arbeta varierande arbetstider på olika arbetsplatser. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är noggrann, positiv, serviceminded och tycker om att ha många bollar i luften.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort TLP10 för truck A1-4 + B1-4 samt körkort och bil.
  • Erfarenhet av lagerarbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Nina Firouzi via Nina.firouzi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.