Sommarjobb som telefonist till DiaTel!

Sommarjobb som telefonist till DiaTel!

Trivs du i en kundorienterad miljö där du får ge förstklassig kundservice via telefon? Är du dessutom student, vill dryga ut studentkassan och skaffa dig meriterande erfarenheter? Då kan det vara just dig vi söker! Ansök redan idag - vi arbetar med urvalet löpande.

Information om uppdraget

DiaTel är en verksamhet som arbetar mot över 300 externa kunder, där de stöttar med att ta emot inkommande samtal. Som telefonist kommer du att ta emot samtal via telefon, och därefter hänvisa vidare enligt kundernas önskemål. Du kommer att arbeta på plats på kontoret, och ditt uppdrag kommer att inledas med en introduktion och upplärning. Uppdraget som telefonist är ett konsultuppdrag, där du kommer vara anställd via Academic Work.

Du erbjuds

Ett meriterande sommarjobb där skaffar värdefull erfarenhet inför framtiden, samtidigt som du drygar ut din studentkassa.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

Arbetsuppgifter

Hantera inkommande samtal via telefon.

Vidarekoppla samtal, lämna meddelande, skicka mejl eller sms.

Du kommer att utgå från respektive kunds önskemål. För varje kund finns ett förbestämt arbetssätt i hur samtalen ska hanteras.

Vi söker dig som

Studerar på högskola eller universitet.

Har goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du:

Tidigare har arbetat i en liknande roll, exempelvis i växel, callcenter eller som telefonförsäljare.

Som person är du:

Stresstålig

Serviceinriktad

Flexibel

Övrig information
  • Start: v. 25.
  • Omfattning: Heltid v. 25-32.
  • Placering: Borås.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DiaTels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DiaTel är en verksamhet inom mediaföretaget Diagonal Förlags AB. DiaTel står för Diagonal Telefonanpassning. Verksamheten erbjuder telefonanpassning till externa kunder, där de skapar möjlighet för deras kunder att arbeta med annat än just inkommande samtal. DiaTel strävar efter att skapa goda upplevelser för de som ringer in, där service står i fokus.