Rekryterare till Consid i Borås!

Rekryterare till Consid i Borås!

Vill du arbeta med- och rekrytera till ett av Sveriges snabbast växande IT-och kommunikationsbolag? Vi söker dig som vill vara en del av ett företag vars kultur präglas av höga ambitioner, professionalitet och driv. Om du brinner för att nätverka på lång sikt med potentiella kandidater och drivs av kontakt med människor, så är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget

Consid erbjuder professionella konsulter inom IT, management och digital marknadsföring. Du kommer tillhöra Boråskontoret som idag består utav 25 kollegor i olika roller, varav en som är rekryterare i dagsläget. I rollen som rekryterare kommer du primärt arbeta med att uppsöka intressanta kandidater som kan bli konsulter och en del av bolaget.

Consid har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare två år i rad - Välkommen till ett vinnande lag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Consid.

Arbetsuppgifter
 • Kontinuerligt arbeta med att identifiera och attrahera intressanta kandidater
 • Arbeta med LinkedIn som ett primärt verktyg
 • Hålla i möten och intervjuer med kandidater
 • Hålla i introduktion för de kandidater som blivit erbjuden anställning i din process
För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, du får ett stabilt och starkt bolag i ryggen men får samtidigt använda ditt eget driv, din uthållighet för att driva rekryteringar i hamn, samt din egen utveckling!

Vi söker dig som
 • Har en högeskoleutbildning inom HR, personalvetare eller annan relevant utbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Följande är meriterande:

* 1 års erfarenhet inom liknande bransch

De kompetenser vi kommer lägga extra stort fokus på i rekryterinsprocessen är:
 • Uthållig
 • Flexibel
 • Självgående
 • Ansvarstagande
Som person är du en kulturbärare som vågar ta för dig och driva ditt arbete framåt. Din ihärdighet och ditt brinnande intresse för branschen kommer vara till din fördel i rollen som rekryterare. Du sprider god energi och är en peppande kollega samtidigt som du visar på stort ansvar och engagemang i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Enligt ö.k
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Åsboholmsgatan 12, Borås
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Consid har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar de fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Consid har över 1300 anställda, på 30 orter i Sverige, och omsatte 1,54 miljarder under 2021.