Projektledare inom elinstallationer till 2electrify

Projektledare inom elinstallationer till 2electrify

Har du erfarenhet inom byggbranschen med elektrikerutbildning i grunden? Vill du arbeta med allt ifrån KNX-installationer, solceller, renovering, service och underhåll? Då söker vi dig! 2electrify är ett företag på frammarsch som arbetar bland annat med den allra senaste smarta tekniken inom IoT-lösningar och KNX och Industry 4.0. Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Projektledare till 2electrify. Sedan starten 2013 har de haft en stadig tillväxt och består nu av 11 drivna personer som alla delar den gemensamma visionen om att bli en av de största inom branschen. Därför söker de nu dig som vill bli en del av resan framåt!

Har du hört talas om IoT, KNX, solcellsparken i Säve eller sett hur man idag kan styra sin hembelysning med hjälp av en mobiltelefon? Då har du sett exempel på projekt som 2electrify arbetar med. Teknikkoncept som IoT och KNX möjliggör för molntjänster, flexiblare användningsmöjligheter, kostnadsreducering och enklare datainsamling vilket beror på att tekniska enheter blir uppkopplade. 2electrify är i absolut framkant med denna typ av installation vilket exempelvis möjliggör för privatpersoner att kunna tända eller släcka lampor i sitt hem med hjälp av en mobiltelefon.

Det jobbas också mycket med större installations entreprenader/projekt i Göteborg och Borås inom allt från bostäder till Industribyggnader.

Som Projektledare driver du merförsäljning mot kund, kostnadskalkylering, materialbeställning, personalkoordinering och kontinuerlig uppföljning. Fördelen med 2electrify är att du har en operativ närhet till projekten där du också får möjlighet att påverka organisationens strategiska beslut inför framtiden, dess vision och konstanta utveckling. En stimulerande tjänst där nybyggaranda varvas med hårt jobb!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos 2electrify.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Skapa rutiner och koordinera bemanningen för de olika projekten
 • Ha kundkontakt, driva kostnadskalkylering, upphandling, materialbeställning, uppföljning och rapportering
 • Vara med på byggmöten och ha kontakt med olika entreprenörer på plats
 • Leda och driva det operativa arbetet framåt
Tjänsten passar dig som är redo för nästa steg i din karriärutveckling och vill bli en del av 2electrifys fortsatta resa! Du har god branschkännedom om elinstallationer, är intresserad av den senaste tekniken på marknaden och motiveras av att ge hög service till kund. Du är en ledare som inte räds för att visa vägen genom att själv arbeta praktiskt, dela med dig av erfarenheter och som noggrant stämmer av att installationerna motsvarar överenskommen standard. Du ser prestige i att vara en pålitlig samarbetspartner och motiveras av att få bidra och bli en del av 2electrifys fortsatta utveckling!

Vi söker dig som
 • Har avklarad elektrikerutbildning från gymnasiet som lägst
 • Fyra års dokumenterad arbetslivserfarenhet
 • Kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har erfarenhet av Entreprenad projekt, renovering och service
Det är meriterande om du
 • Tidigare har arbetat som Projektledare inom branschen
 • Har erfarenhet av KNX-installationer
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Bergsbovägen 22 i Örby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 2electrifys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork