Kommunikativ med ekonomibakgrund och bosatt i Borås? Se hit!

Kommunikativ med ekonomibakgrund och bosatt i Borås? Se hit!

Är du ute efter att ta ett första kliv i din ekonomikarriär och vill göra det på ett etablerat bolag med många möjligheter? Nu söker vi en ekonomiadministratör till NCCs Backofficeavdelning i Borås. Sök nu om du vill ta denna chans då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiadministratör till NCC i Borås med omgående start. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NCC. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över initialt 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du att ansvara faktureringen mot NCCs kunder. Du kommer även att ha ansvar för fakturajusteringar, kreditering men också uppdatering av masterdata i företagets system.

I rollen kommer du dagligen att ha kontakt med företagskunder som framförallt via mail inkommer med förfrågningar gällande deras betalningar och fakturor. Du kommer också att ringa ut till kunderna du ansvarar för där du över telefon följer upp deras ärenden.

Du kommer till exempel att:
 • Ha ansvar för fakturering och kreditering.
 • Hantera kundernas ekonomiärenden via mail och telefon
 • Arbeta med diverse administrativa uppgifter så som uppdatering av masterdata
Tjänsten passar dig som vill ta ett första steg i rätt riktning i din ekonomikarriär. Du vill till en trygg organisation där du samtidigt får möjlighet att påverka och hitta egna arbetssätt.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av ekonomi alternativt relevant ekonomiutbildning
 • Erfarenhet av serviceroll
 • God system/datorvana
Som person är du utåtriktad och kommunikativ med förmågan att lätt skapa relation till andra människor. Du trivs i att arbeta administrativt och kan snabbt hitta lösningar på problem som uppstår längs vägen. Du har ett professionellt förhållningssätt då du arbetar mot stora företagskunder och agerar med pondus i ditt dagliga arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: 06:30 15:00 samt 07:30 16:00. Vissa arbetspass är förlagda 10:00 18:30
 • Placering: Borås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork