IT-support till Gina Tricot

IT-support till Gina Tricot

Har du ett brinnande intresse för IT och letar efter en ny utmaning? Då kan detta vara jobbet för dig. Ta chansen att få en värdefull supporterfarenhet till interna användare hos Gina Tricot i en roll med mycket ansvar och variation. Urval sker löpande för start omgående - sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu en IT-support till Gina Tricot för ett heltidsuppdrag med omgående start. Bolaget är en svensk modekedja som sedan 1997 erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Bakom kläder, mode och framgång ligger självklart en väl fungerande IT verksamhet och det är där du kommer in i bilden!

Tjänsten som IT-support är placerad på Gina Tricots huvudkontor i Borås. Där sitter du tillsammans med deras IT avdelning i ett öppet kontorslandskap i nybyggda och ljusa lokaler. Hela avdelningen består av 10 personer varpå driften om 4 personer (ditt nya crew) sitter för sig själva med en skrivbordsplats som bara väntar på dig. Är du rätt person kommer du stormtrivas i detta härliga gäng som bygger på lagkänsla, engagemang och driv.

Gina Tricot befinner sig i en otroligt spännande fas på IT sidan vilket gör i att du kommer att ha en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gina Tricot. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-support hos Gina Tricot kommer du att agera support internt där du i första hand löser enklare ärenden som inkommer från både personal på kontoret men även från butik. Det går till så att personalen mailar in sitt ärende som du genom deras ärendesystem tar del av. Därefter agerar du på bästa möjliga sätt för att lösa problemet genom de rutiner och regleringar som finns i bästa möjliga tid. Exempel på uppgifter du hanterar kan vara strul med inlogg, skrivare som inte fungerar, telefoni bekymmer och liknande.

Du kommer att arbeta väldigt tätt med en kollega som ansvarar för Gina Tricots butikers POS och kassasystem. Tanken är att du ska täcka upp bitar inom kassasystemet så som beställning av hårdvara till butik, supportera eventuella problem med kassan, leverera eventkassor och så vidare. Utöver detta kommer du även att samarbeta med marknadsavdelningen inför kampanjer där din roll blir att IT mässigt lägga in funktionerna kring kampanjen i kassasystemet samt testa så att det fungerar optimalt.

Tjänsten passar dig med ett brett IT-intresse som tycker om att ge service till andra. Den passar även dig som ser fördelarna med att arbeta på en stor arbetsplats där du har en otroligt central och viktig roll med snabba beslutsvägar. Du vistas dagligen i en miljö med kollegor som besitter varierande befattningar och har väldigt roligt tillsammans på jobbet. Arbetet kräver att du är initiativrik och kan komma med lösningar på problem samt ser helhetsperspektivet. Med din nyfikenhet på att lära dig nya saker och med ditt engagemang kommer du att lyckas i rollen som IT-support hos Gina Tricot.

Vi söker dig som
 • Har ett brinnande intresse av IT och att ge förstklassig service
 • Har en viss installationsvana av olika system och program
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då du kontinuerligt kommer att kommunicera på dessa språk
 • Innehar B-körkort då du ibland behöver köra ut till olika butiker och ge support på plats
Det anses även som meriterande om du:
 • Kan kommunicera på tyska då du har mycket intern kontakt med Tyskland
 • Har erfarenhet av affärssystemet IFS som alla butiker använder idag
Som person är du serviceinriktad och kommunikativ då du på en daglig basis har kontakt med IT användare. Personal inom Gina Tricot vänder sig till dig med problem och för att kunna utföra arbetet på ett tillfredsställande sätt bör du kunna ta egna initiativ, vara självgående, lösningsfokuserad och orädd att ta dig an nya utmaningar. Att kunna hantera olika sorters användare och alltid vara medveten om vikten av högklassig service ser du som en självklarhet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Borås
 • Kontaktuppgifter: Terese Karlsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gina Tricots önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto: gbg04@academicwork.se )
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg04@academicwork.se] (mailto: gbg04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Sedan starten 1997 har de växt explosionsartat och har idag 180 butiker i fem europeiska länder, samt över 2000 anställda. De har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunder en ny, intressant shoppingupplevelse oavsett hur ofta de handlar. De fortsätter att expandera och blickar ständigt framåt för att se hur vi kan utvecklas som internationell modeaktör. Kika in på deras hemsida för mer information!