Markprojektör

Markprojektör

Till framgångsrika Kanonaden Entreprenad AB söker vi nu en duktig projektör som vill bli en del av ett framgångsrikt företag med stora ambitioner.


Om tjänsten


AS&B Talents söker för Kanonaden Entreprenad AB:s räkning en projektör som vill bli en del av ett framgångsrikt företag med stora ambitioner. Bolaget befinner sig på en spännande tillväxtresa, både lokalt och nationellt, och behöver nu därför din hjälp för fortsatt expansion!

Tjänsten är en rekrytering som hanteras av AS&B Talents men där anställningen kommer ske direkt av Kanonaden.

Rollen som projektör innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter som CAD-projektör inom mark och VA. Du arbetar i nära samarbete tillsammans med erfaren och kunnig personal i branschen och för rätt individ finns goda förutsättningar till snabb kompetensutveckling i denna roll på Kanonaden!

Din bakgrund

För denna roll ser vi att du besitter nedan efterfrågade kompetens:
  • Är utbildad högskoleingenjör, eller besitter relevant arbetslivserfarenhet eller examen, som bedöms som likvärdig
  • Bemästrar ett eller flera olika CAD-system
  • Innehar B-körkort
  • God kunskap i svenska i tal och skrift då detta används dagligen
Arbetar du idag i en annan roll inom anläggning eller entreprenad och är nyfiken på en ny utmaning ser vi fram emot din ansökan.

Vi ser det som självklart att du kan identifiera dig med våra viktigaste värden:
PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.

Du som person

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs med att ha en central roll där du får möjlighet att samarbeta med både kunder och kollegor. Du uppskattar snabba beslutsvägar och arbetar projektfokuserat. Du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål.

Om Kanonaden

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar man mervärden för sina kunder och sig själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har man specialiserat sig på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftvärme- och vindkraftverk.

Man erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Kanonaden finns på flera orter i Sverige vilket gör att tjänsten passar dig som vill jobba antingen i Borås eller Göteborg. Tillträde av tjänsten sker snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen.

Ansökan

För mer information om tjänsten, ring Rickard Jonsson på AS&B Talents, telefon 070-55 87 001. Vi kan komma att hantera din ansökan löpande så sök gärna rollen snarast möjligt.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (21 dagar kvar)