Redovisningsekonom till Effektiv

Redovisningsekonom till Effektiv


Vill du ha en roll där du får bidra med stor nytta och fortsätta utvecklas i en koncern i tillväxt? Vi satsar vidare genom att värva ytterligare en spelare som kan vara med i vårt fortsatta lagbygge - nu i rollen som redovisningsekonom!

Din framtida arbetsgivare
Effektiv är det personliga konsultföretaget med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, coachning och matchning. Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag, som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten - där innovation och digitalisering är vår nutid och framtid. Effektiv är utsedda till Årets Karriärföretag för fjärde året i rad och blev nyligen korade till Årets Rekryteringsföretag i hela Sverige av Recruitment Awards. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som redovisningsekonom hos Effektiv kommer du att sköta redovisningen för Effektivs samtliga bolag där du rapporterar till bolagets CFO. Din arbetsdag innehåller ett brett och operativt ekonomiarbete med alltifrån löpande bokföring och avstämningar till att leverera god service för att underlätta dina kollegors vardag. Dina ansvarsområden innefattar bland annat: * Löpande bokföring och redovisning. * Månads- och årsavstämningar. * Kund- och leverantörsreskontra. * Månadsfakturering och avstämningar mellan samtliga Effektiv-bolag. Rollen inbegriper många olika kontaktytor inom bolagen, vilka du stöttar i ekonomirelaterade frågor. En central del i tjänsten innebär även att delta i utvecklingen av ekonomifunktionen, med alltifrån förbättringsåtgärder till systemeffektivisering.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en likvärdig roll och är van att arbeta i en liknande kontext med flera bolag. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare har du en mycket god systemvana och vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel. Erfarenhet i Visma är meriterande, men inget krav. Som person är du ordningsam, noggrann och strukturerad samtidigt som du bidrar med en hög servicegrad. Du trivs i en bred roll som redovisningsekonom där du får agera servicefunktion och skapa värde för andra. Du är van att navigera i en snabbrörlig kontext och att bidra till teamets insats, vilket ligger i linje med företagets värderingar.

Är detta din perfekta match?
Varför ska du välja Effektiv som arbetsgivare? Du blir en del av ett företag som ser och värdesätter personalens kompetens, med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord varje dag: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - vi hoppas att du delar dessa med oss. Vill du vara med och bidra till att Effektiv skapar fler målchanser? Välkommen att bli Effektiv med oss!

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 11 december 2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Pauline Pettersson på pauline@effektiv.se

Sökord
Redovisning, Ekonomi, Accountant, Redovisningsekonom, Ekonom, Redovisningskonsult

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (10 dagar kvar)